Hej hej :)

Ja här är bilder från dagen ❤️ morgonen var fantastisk ❤️ vi hade två fantastiska promenader mellan detta så gjorde jag klart en jute korg så nu är första rutan i mitt virkbingo över kryssad! Alva låg och sov i soffan med mig ❤️

På promenad nummer två för dagen blev det foton på både blommor himmel och mina älskade små vovvar 😍❤️

På jobbet så gjorde jag sjukt mycket ihop med En ny podd 🙂 eller ny och ny den är ny för mig iaf 🙂 Daniel och Margaux podd 🙂 så mysigt 🙂 så jag städade i både skåp och runt omkring i salen 🙂 så skönt sen var det planering 🙂 så nu är jag ganska klar med hemkunskaps planeringen iaf i stora drag 🙂 hoppas att det snart kommer att bli helt klart med vad jag vill göra 🙂 så det finns en strukturerad plan så fort som möjligt 😉 I morgon så är det slöjdens tur och jag ska också på möte mm 🙂 men nu så är det dags att åka och hjälpa till på resturang 🙂 så vi hörs sen 🙂 puss och kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s