Ja vad ska man säga!

Godmorgon eller något! Jag vaknade upp nu och är helt klar vaken så vad ska man göra 😂😂😂 lite tidigt för att ta upp hundarna än men kanske får kolla lite mer länkar på vad man kan göra på mina olika lektioner mm 🙂 detta kommer att bli fantastiskt roligt att jobba med 🙂 jag ör verkligen så sjukt taggad 🙂

Idag är planen att försöka ta sig till jobbet och städa städa städa! Så sjukt skönt ❤️ det kommer verkligen att bli befriande 🙂 jag ska göra en allmän tidplan för varje lektion! För att få in en rutin även där 🙂 så jag är så nöjd med mina funderingar och allt 🙂 jag ska också iaf försöka mig på att göra klart mina små underbara enhörningar som ännu inte är klara 🙂 även det misslyckade projektet med mormors rutorna 😉 Hahahaha ja vi får väl se vad jag tar mig för idag 🙂 så skönt att ha en dag full av möjligheter 🙂 och jag tror inte riktigt att mormors rutorna är riktigt redo att fortsätta med! Sitter fortfarande och funderar på ett annat sätt att kombinera i hop dem! Så ja vi får se om jag repar upp det och helt enkelt gör om gör rätt! Det är frågan 😉 Hahahaha hade egentligen typ velat repa upp allt och fortsatt på min stora fyrkant! Men detta återstår att se vad man gör utav det 🙂 det är ju ingen panik! Har inget slutdatum på när mitt virkbingo ska bara klart 😉 och jag har ju nästan gjort klart en enhörning även med att montera och har den andra monterings processen redan klar i huvudet så då går det ganska fort 🙂 mitt problem där är egentligen att jag skulle behöva fylla benen med någon form av kula för att få dem att stå lite bättre så ska kika på hur man kan lösa det 🙂

Men nu ska jag försök att vila lite ihop med youtube innan jag måste upp på riktigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s