Söndag.

Ja det blev en utekväll i fredags och det var så sjukt roligt ❤ men jag har varit helt förstörd hela dagen igår. och idag! känner mig som en zombie typ! men lite beror på att medicineringen är typ helt borta också så min kropp är inte speciellt glad på mig!

 

jag sov så mycket igår att jag förstörde hela ryggen! men idag så försöker jag iaf vara ute med hundarna 🙂 har 2 promenader kvar här idag 🙂 en lite längre om en stund och så en kortare innan vi ska sova ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s