Godmorgon :)

Idag är det onsdag och jag har äntligen fått energi till att städa iordning här i lägenheten och fixar ordning tvätten 🙂 Jag är så glad över att jag fått igång detta 🙂 ska snart också börja med att sy lite brudtärnor klänningar 🙂 och ska ringa lite här idag också för att få ordning allt här inför allt som ska göras innan semestern mm 🙂

Jag är sjukt trött för jag kunde inte Somna igår! Det var för varmt och jag var för uppe i varv, så satt uppe till strax efter 02.00. Fixade lite inför allt som ska vara till bröllopsfesten mm 🙂 så ja jag hade så mycket idéer att jag inte kunde komma ner i varv men nu är det mesta klart 🙂 men jag ska ligga och vila nu en sväng när tvättmaskin 2 är klar 🙂 känns så skönt 🙂 men ska dra igång nu 🙂 hundarna behöver strax ut också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s