Godmorgon :)

Ja då är det torsdag! Idag så måste jag sy och fixa hemma 🙂 men först så är det dags att åka till sjukgymnasten och kolla över kroppen igen! Hoppas på bra resultat 🙂 jag och hundarna har varit ute på promenad och ätit frukost ihop 🙂 så sjukt mysigt!

Men sen måste jag också kolla över hemmet och min telefon som börjar ge med sig eftersom jag spräckte skärmen här för någon vecka sedan! Den börjar nu ge med sig!

Men nu ska jag fundera på vad som är fokus idag… sy, städa och fixa min telefon 🙂 det måste vara fokus här idag 🙂 Har dock lite samtal att göra också nu inför flytt och boka in nya samtal med läkare mm 🙂 Jag har så sjukt mycket att göra och känner mig mest trött 😂😂 suck alltså inte lätt att vara ledig alltså 😂😂

Ne men om man skulle försöka åka iväg och ta tag i sjukgymnasten och få ännu en bedömning av kroppen och se vad för hjälp man kan få 🙂 jag ska försöka att hålla uppe modet 🙂

Hoppas ni alla får en trevlig morgon så ska jag försöka komma igång med resterande av dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s