Godmorgon ❤️

Eller jag vet inte om det är en bra morgon jag är sjukt trött och har fått en förkylning igen och hostar! Fy fan liksom försökt få kroppen att må bra med yoga och promenader! Men 3 dagar efter en ny planering med träning och försöka att ändra kost och tankar till det bättre! Och ja kroppen slog tillbaka kan man lugnt säga! Jag har ont i huvudet, ont i halsen och ont i bihålorna! Bläää för att alltid bli sjuk! Men nu ska jag lyssna på lite podd och dricka massa vatten! C-vitamin och Echinagard!

Ska vila lite nu ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s