Godmorgon ❤️

Då har vi semester här båda två ❤️ men idag är det dags att ta sig upp ta ut hundarna och sy klart lite klänningar och tyg till taket 🙂 så idag så är det massa att göra 🙂 så jag har som vanligt en hel del att göra 🙂 så det är bara att sätta igång 🙂 snart så händer det massor här först så är det bröllop för bästa Belinda och Tobbe i helgen ❤️ sedan till nästa vecka så drar vi neråt i landet här och när vi sedan kommer hem igen så har vi en vecka kvar av semestern och då blir det mys sedan blir det att börja packa ner lägenheten för kommande flytt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s