Halo alla glada :)

Idag så var vi iväg och turistade lite i Falköping 🙂 varit på lite loppis och kikat runt lite och på osterian 🙂 och så självklart på Mandy’s där fick jag hamburgare och milkshake men det var så sjukt mycket mat så pallade inte att äta upp allt 😂😂 ovanligt 😂😂 men gött var det 😉

Hundarna fick dock vara hemma för det är fortfarande för varmt för att kunna åka med så pass mycket 😉 men dem ska med till lilla Edet i morgon ❤️ då blir det mys med bästa sötnosarna ❤️❤️

Hundarna fick frukost i morse och då skulle jag försöka vara duktig och ta med hundarna ut på en promenad men ja kroppen funkade inte! Så jag fick gå och vila igen! Men ska försöka få igång kroppen tills ikväll igen 🙂 planen är att jag ska försöka virka klart min kanin här idag 🙂 eller ja innan vi åker till Dennis och Felicia för att hälsa på ❤️ så mysigt att vara hemma hos mamma och kunna hälsa på alla kusiner, mostrar och fastrar 🙂 så sjukt saknade dem är hos mig ❤️

Jag ligger nu och lyssnar på podden spöktimmen och avsnittet ”Hemsökta platser 4”. Sjukt intressant 🙂 men ska snart åka in till centrum för att köpa ett par hörlurar till mig som jag kan ha för att jag råkat tappat bort min ena hörapparat! Suck! Så behöver något som jag kan lyssna med när jag ska gå med hundarna och mina podar 🙂 måste också lösa ögondroppar till yra och så plackers till älsklingen 😂 ja aldrig vila och alltid hålla igång 😍😍

Har städat lite här i vårt rum också 🙂 så skönt 🙂

Ska försöka tvätta lite här också kanske på lördag 🙂 för då är jag själv här igen hela dagen 🙂 alla de andra här är på trav vilket inte är min bästa grej 😂 liksom så sjukt tråkigt! 😂😂 är hellre hemma med hundarna 🙂 på lördag ska vi ha mys lunch jag och Sandra 🙂 så sjukt mysigt ❤️❤️

Men nu ska jag fortsätta med att virka och försöka att lyssna klart på mina poddar 😂😍😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s