Vilken dag 😍😍

Gårdags kvällen avslutades med ett parti o ett spel från 1995 typ som heter NE! Det är som ett vanligt frågespel och man ska samla böcker till sitt bibliotek! Och ja ni som vet vem jag är lite mer privat än vad jag är här vet att frågesport är inte min starka sida! Jag kan mycket och är påläst men sportfrågor, historia och kungafrågor är inte min grej det är så sjukt ointressant för mig! Och så fort det är frågesport på tapeten så blir jag som en självuppfyllande profetia! Jag tror att jag inte kan så oftast bryr jag mig inte ens om att tänka efter på vad jag ska svara! Jag tror mig liksom inte att jag kan dessa spel så jag saboterar så sjukt mycket för mig själv! Rädslan för att vara smart eller vad ska man kalla det… att man har så korkade tankar och funderingar som bara förstör :/ men men jag somnade kanske 01.30 och ja jag vann inte iaf! Det gjorde Magnus och det var faktiskt väldigt trevligt spel ändå men svårt som bara den! Det bygger på national encyklopedien och ja frågesport som bygger på uppslagsverk… ja svårt som fan! Och jag vill ju egentligen bara googla sönder saker!

Typ halmstagruppen va är det?!? Olika namn för fågelskrämmor! Men främst halmstagruppen för de fick jag 2 frågor om igår! Och så tronföljden i Sverige för den kan jag inte alls! Så ja jag låg mest och var frustrerad och irriterad!

Men efter lite nedvarvning med spel på ipaden så lyckades jag att somna och råkade vakna lite sent så fick skynda iväg till mina Edet bor 😍😍

Men idag blev det juli afton då jag vart sjuk typ sen jul och inte kunnat lämna paket mm! Så nu fick de äntligen lite paket från mig och mys hela dagen ❤️ och barnen har växt så mycket 💕😍😍😍 och det var så skönt att få komma till det jag ser som ett andra hem och de som stöttat mig och varit med mig genom riktigt tuffa perioder ❤️ att få de underbara kramarna gör att man mår så sjukt mycket bättre tack mina underbara vänner nu betyder så mycket det får inte vara så här länge innan nästa gång vi ses ❤️❤️ tack för den energin ni delade med er av ❤️❤️

Men nu är jag och vovvarna själva här ikväll 🙂 de andra är på trav och jag ska ta en slappis kväll och läsa bok och lyssna på podd och bara vara utan att någon stör 😍 Hahaha låter kanske lite hemskt men det är så skönt att få vila lite hemma hos mamma själv det har varit väldigt intensiva veckor innan bröllopet och nu när vi kom ner hit så det är väl skönt att bara få vara ❤️ men nu ska jag starta min kväll här 🙂 hoppas ni får en fantastisk kväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s