Lördag :)

Ja då är det första helgen i Tidaholm ❤️ Fredrik åkte till Göteborg precis och mamma och Magnus åkte precis också på travet! Så nu är det bara jag och hundarna hemma och jag ska duscha och tvätta lite 🙂 så skönt 🙂

Snart kommer Sandra hit och vi ska ha en mysdag med mycket snack och prat 🙂 och sedan ska också Linnea komma hem och då ska hon duscha och sedan ansluta till vår picknick på gården ute 🙂 kommer bli så skönt 🙂

Och morgonen har jag vilat ihop med Daniel Redgerts bok ”vem fan är han??” Blev glatt överraskad när jag såg att det var Daniel själv som läst in boken, jag älskar att lyssna på böcker som läses av författaren själv! Känns så mycket mer intimt och personligt! Speciellt när det är denna typen av bok som är biografi format, där Daniel själv berättar från sitt eget perspektiv om vad det är som hänt i livet och den ofiltrerade sanningen till hur han tog sig till toppen. Mycket fascinerande bok då Daniel Redgert inte hade någon på ”insidan” utan genom att vara sig själv, networka och jobba stenhårt kom upp till toppen! Vilket känns så fascinerande för mig jag har oerhörd respekt för dessa personer som driver sig såhär långt och följer sina drömmar och har den disciplinen!! Önskar att jag också kunde få disciplinen till att välja en dröm och börja jobba för den! Jag tänker inte berätta något on boken mer än att den är super bra och att man får en förståelse för vem Daniel är och varför han jobbat på det sätt han gjort och hur han byggt upp sig själv som ett varumärke 🙂 sjukt häftigt måste jag säga och även om hans väg kanske inte är som alla andras eller ens MiB finns det fragment då man känner igen sig! Ex: ensamheten man känner när man flyttat hemifrån till något nytt ställe!! Hur utsatt man kan känna sig i skolan! Väldigt läsvärd bok!

Men nu kom Sandra så nu börjar mysdagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s