Godmorgon :)

 • Ja då är semestern slut! Och det kommer hända en hel del här nu i veckan 🙂 så jvl skönt! Men snart ska älsklingen åka iväg på extra jobb och jag ska börja packa ner hela lägenheten och sälja bort en hel del för att kunna få plats i den nya lägenheten 🙂 så jag ska rensa rensa rensa rensa 😍😍 kommer bli så skönt mitt gamla liv ska bort! Det ska bli en ny start 😍
 • Nu ska vi bli vuxna 🙂 🙂 helt underbart :)! Nu börjar vi nästa del i våra liv 🙂 😍 grunden för vårt fortsatta liv är på g nu 🙂 lovely 🙂 men måste verkligen få bort en hel del kläder 😂😂😂 suck alltså 😉
 • Men nu så tvättar jag efter hela semestern så mycket jvl tvätt!! Ska slänga upp älsklingen här snart så ska han få städa badrummet och så ska jag tvätta sängkläderna 😍 kommer få tvätta hela dagen känns det som 🙂
 • Förlåt för långrandigt inlägg men min semester hjärna är kaos! 😂😂 jag kommer inte ihåg ord jag kommer inte ihåg dagar eller något 😂😂
 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google-foto

  Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s