Fredag!

Gud vad jag sov skönt! Så sjukt underbart! Det var svalt i lägenheten så pass att vi nästan frös! Underbart!!! Hahahaha älskar värmen men när det är så klibbigt och varmt så man inte knappt kan andas så är det inte så lätt att sova! Men i natt fick vi en ordentlig sömn båda två 🙂 eller ja alla fyra 🙂 Alva har ju i 3 nätter i rad löst problemet med att sova ute på balkongen! Knasbollen 😂

Idag så är det lite saker som väntar på att hämtas 🙂 och saker som ska levereras då vi har typ En loppis här just nu för att försöka få lite mindre saker till flytten 🙂 än är inte alls sålt men jag tar det lugnt 🙂 får ta nya kort och göra nya annonser! Jag ska skicka 2 paket ner till Tidaholm men försöker att göra det i morgon 🙂 och så ska jag skicka en tavla också 🙂 men jag vet inte om jag ska försöka mig på det idag eller om vi ska ta det i morgon 🙂 får se vad vi hinner 🙂

För i Em så ska vi till mellansel och umgås med herr och fru Hultman-Lilja 🙂 och barnen 😍😍 så mysigt 😍😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s