Godmorgon ❤️

Ja då är det onsdag 🙂 igår hade jag sån sjuk energi så jag hann inte blogga 😂 alltså!! Jag vet inte hur jag lyckas ibland 😂 jag började dagen med en långpromenad, sen handlade jag till hkk sen var det massa lektioner (3st) och så städade jag i salen och sen blev det att gå hem 😂 väl hemma satt jag i telefon samtal är att lösa allt från flytten 🙂 sen var det dags att fixa iordning balkongen 🙂

Jag är så nöjd ❤️😍 så efter att det blev klart så fixade jag lite mat :)! Köttfärslimpa och potatis med kantarellsås 😍 med en sallad självklart 😍

Och efter detta så var inte klockan så mycket och jag hade lite youtube att kolla ikapp 🙂 så då blev det disk och städ i köket ihop med youtube 😍 så skönt 🙂 sen så kom jag på att jag ville göra tiger kaka till morgonmötet med lärarna 😍 Såå sjukt mysigt 😍

Alva godkände sedan balkongen också 🙂 och satt och kikade ut och fick sedan syn på svärfar med hund så det blev lite snack på trädgården 🙂 innan jag och Alva tog en långpromenad! Så blev det en 40 minuters promenad 🙂 sååå skönt 😍😍 sen blev det kvällsmat innan jag somnade 🙂

Det låter som om att jag var vaken typ hela natten men somnade kanske vid 22 🙂

Vaknade 04.15 i morse 🙂 och kände mig helt okey pigg så tänkte att jag tar tillfället i akt och tar ut hundarna på en långpromenad 🙂 så har nästan gång 5000 steg redan 🙂 Jag jobbar verkligen för att få upp min vardagsmotion och försöka att jobba med allt i kroppen 🙂

Men nu så ska både jag och hundarna få i oss lite frukost innan dem ska ut igen 🙂 och ställa fram frukosten till älsklingen som inte riktigt har så mycket energi som jag just nu 😂

Men en sak som jag också har reagerat över är att jag känner mig så genuint lycklig och så sjukt kär i min älskade sambo 😂❤️ det är sån livsenergi jag får av detta men samtidigt så ligger jag och tänker på att detta kommer ta slut! Att det kommer bli som förut då jag knappt orkade ta mig upp till jobbet! Då jag knappt orkade att duscha eller ens kamma håret!! Det har varit en väldigt tung period för mig ett tag och ljust nu så har det lättat och jag är så lycklig! Jag försöker få till bra rutiner som inte sänker mig! Bra rutiner som inte ger min prestations ångest utan energi till att jobba smartare! För jag tänker att jag inte ska jobba mer utan bara smartare 🙂 så det är skönt 🙂 och den ångest jag haft för att försöka lösa hem och konsument kunskapen är borta! Visst vet jag att jag har en del att göra men det känns lätt och inte betungande som det faktiskt känts hela sommaren efter jag fick veta detta beslut!!

Sjukt långt inlägg men kort sagt jag jobbar på mina rutiner och hjärnspöken och försöker att hålla min energinivån jämn så att jag inte åker ner i träsket utan ork igen, vilket jag har en stor oro över :/

Hoppas ni får en trevlig morgon ska jag försöka få i mig mat och väcka älsklingen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s