Asså jag går snart sönder!

Idag var jag än en gång uppe kl 04. Och idag var det dock LITE segare att ta sig upp! Men jag tog mig upp och ut. Jag gick en annan runda med hundarna denna morgon då Alva flippade över på en svart hund som gick förbi precis när vi skulle gå… och hon tjöt så mycket så jag trodde hon skulle väcka hela samhället så vi tog en annan runda 😂

Men det gick också bra 🙂 men nu sitter jag efter min första lektion i personalrummet 🙂 jag jobbade lite med hem kunskapen 🙂 men insåg Att de recept jag hittat inte skulle fungera så jag tänker att jag måste hem till kokböckerna för att kunna lösa resten av den uppgift som åk 5 ska göra 🙂 Så nu blev det lite podd lyssnande och bloggande för att bara hålla uppe energin till nästa lektion 🙂 men efter denna lektion så ska jag hem och ta ut hundarna 🙂 fixa hemkunskapen och planera så mycket som jag bara kan 🙂 sen är det dags att gå tillbaka till mötet på skolan 🙂 då kan jag också skriva ut lite grejer och se till att det fungerar bra på skolan 🙂

Igår kväll efter att vi var på födelsedags middag i Moliden 🙂 tacos 🙂 sååå gött 🙂 sen var det hem och leka med hundarna 🙂 och jag passade på att klippa ner lite buskar :)! Vi ska göra trädgården höstfin 😍😍 en stackars buske har typ dött så den ska vi såga ner 🙂 och en annan buske har efter torkan som varit också massa döda grenar så vi klipper bort dem nu så att den har chans att komma ikapp igen till våren ❤️ och så ska vi klippa lite gräs mm här i Em efter jobb är slut 🙂 försöka få iordning i sovrummet med 🙂 fixa lampor till sängborden 🙂 och fixa upp mitt bruna skåp och min vita tidskrift samlare :)! Ska försöka få älsklingen att göra allt detta ikväll 😉 vi får väl se vad jag lyckas med 🙂 😂😂 och vad vädret tillåter att vi gör 🙂

Men nu ska jag ta några djupa andetag! Samla energi och försöka att få upp energinivån tills lektionen börjar 🙂 och sträcka ut min arm för jag har typ sträckt något där för det gör super ont :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s