En nystart!

Hösten är en så sjuk bra period att starta upp med nya rutiner! Denna vecka så jobbar jag med promenader 🙂 och att få till mina steg och försöka att äta nyttigare och bara fokusera på allt som faktiskt är bra 🙂 nästa vecka så är det samma fokus men också att jag försöker lägga till mer kontinuerligt jobb hemma och stretching 🙂 mina ben är sjukt trötta av alla promenader 😂😂

Men idag tog jag beslutet att höja min gräns för fysisk aktivitet från 40 min till 60 min om dagen 🙂 jag höjde mina steg från 10.000 steg om dagen till 15.000 🙂 och även det har jag klarat idag 🙂 och att jag ska vara aktiv under 12 timmar av dygnet 🙂 så nu är det bara att jobba med att fortsätta att gå upp i tid 🙂 äta frukost 🙂 och laga mat hemma 🙂 dessutom så är jag just nu så löjligt lycklig så jag har sån energi 🙂

Jag och Alva tog en ganska lång promenad här nu på kvällen så nu är hon helt däckad i sängen 😂 så jag har som vanligt sjukt dåligt samvete för att behöva väcka henne så det slutar ju med att jag ligger som en liten boll under henne utan kudde men idag faktiskt med täcke 😉 det ligger hon inte över idag 😂 asså min älskade lilla curlade hund 😍❤️🐶😍❤️ vad skulle jag göra utan mina små troll 🐶🐶❤️❤️ yra tog en kortare promenad med älsklingen för dels behöver Alva koppel träning, ensam träning men även mer träning över lag 🙂 det är en ålderskillnad på 8år och de är av två helt olika personer 🙂 ja jag skriver personer för jag tänker på personligheter 🙂 Alva är galen, energisk men också värsta myshunden om hon är ordentligt rastad annars är det en sprattlande piraya som man har i sängen som ska bitas, bråka och förstöra 😂😂 Alva är min egen soffpotatis 😂😂 hon är sjukt nöjd om hon får kissa och sedan gå in och att hon får följa med 🙂 hon sover säkert 18-20 timmar om dagen lätt och snarkar så huset skakar och drömmer om att springa ist och trots att hon är en bordercollie och borde vara aktiv så anpassar hon sig och är det kallt eller regn då vill hon knappt ut alls 😂😂😂

Men nu så ska jag försöka att slappna av några minuter och försöka att sova utan inslag av all teknik som finns i detta hus 🙂 i morgon är det fredag och vi ska fixa lite här i trädgården då det regnade idag 🙂 så det kommer att bli så fantastiskt roligt 🙂 men nu måste jag tagga upp för imorgon så nu blir det att vila ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s