Godmorgon ❤️

Efter en tung vecka med mycket sorg i hjärtat, då vår älskade yra fick somna in ❤️❤️ så har jag och älsklingen försökt att få upp glädjen i huset här igen! Det är oerhört tungt och svårt och stackars Alva som är kvar :/ ❤️❤️

Myran du kommer alltid finnas i våra hjärta ❤️❤️ älskar dig ❤️

Idag gick jag och Alva upp i tid såg soluppgången 😍😍 sen bar det av ut på en liten promenad med lite fotografering 😍 första morgonen med frost som jag fick tillfälle att fotografera 😍 jag älskar ju när sommaren går mot höst eller egentligen älskar jag när naturen byter årstid 😍🌼🌻☀️ Jag tycker att det är så sjukt inspirerande 😍 men till mina bilder 😁

Vi hade en ganska tung promenad det gick inte fort! Alva är orolig och otrygg efter förändringen och saknaden av yra ❤️ Så det är väldigt tungt fortfarande här hemma men skönt att komma upp tidigt 😁 jag har både städat iordning i hallen, diskat mm 🙂 ska också börja med tvätten idag 🙂 och så ska jag fixa i mitt kontor och bädda sängen men just nu så chillar vi alla 3 i sängen här 🙂 ja lyssnar på podd ❤️

Alva njuter av morgonen mellan oss här i sängen ❤️

Men ska vila lite till nu för att inte överarbeta mig 🙂 vi ska ändå hålla igång hela dagen här ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s