Pensionärs varning 😂

Ja då är dagen till sitt slut! Och vi ligger nu i sängen ny duschade och promenerade 🙂 iaf är jag och Alva promenerade 😂 har inte riktigt kommit upp i mina steg nu det sista men det är fortfarande tungt här hemma! Men jag tror att vi nu kommer att ta upp födelsedags firandet här igen! Jag har ju vart lite envis här med att vi inte ska fira mig men tror vi får försöka gå vidare från yra även om det är svårt ❤️ det finns ingen bättre hund men har en idé för hur hon skulle kunna vara med på kvällen ändå 😍🐶😍

Vilken dag vi haft idag 🙂 vart mycket med Alva för först var det hundkurs 🙂 sen har vi lekt och lekt 🙂 sen åkte jag och hämtade cyklar till oss 🙂 så att vi ska kunna cykla till jobbet, handla och rasta Alva på ett anat sätt 🙂

Här har vi då våra nya cyklar 🙂 köpte också lite nya delar till de som lampor mm 🙂 så nu ska vi fixa de här i veckan 🙂 för att bilen ska in på lagning i morgon 🙂

Alva och jag hade en trevlig promenad men vi måste träna mycket mer på hundmöten 🙂 så det är veckans övning 🙂 har verkligen fått ny energi av denna kurs 🙂 ska försöka att komma in på någon kurs till här med henne 🙂 Så hon får lite mer utmaning här 🙂

Hoppas ni haft en bra dag 🙂 jag har haft en super dag 🙂 fått en hel del gjort 🙂 och slog på stort när jag nu fixade en fiskgratäng från grunden till middag 😍 och smart var jag med 🙂 så gjorde två stycken så vi ska äta denna super mat även i morgon 🙂 inte ofta som man faktiskt gör en fiskgratäng med lax och torsk med mos runt om, dill- och citronsås till och så självklart toppad med räkor och lite ärtor 😍😍 sååååå sjukt gött 😍 vi äter alldeles för dåligt med fisk här! Men nu har vi ganska mycket fisk mm här i huset så det blir nog ändå bra 😍

Men nu ska pensionärs paret sova 😂 eller iaf jag för jag är Såå trött 😂 suck! I morgon ska jag försöka lösa 2 långa promenader med Alva 😍 dags att ta tag i livet 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s