Måndag!

Ja idag så ha jag haft en ganska bra dag 🙂 har fått en hel del gjort på jobbet med att försöka få iordning 🙂 dessutom så har jag även fått fart på inlämningarna som ska dokumenteras 🙂 så jag är faktiskt super nöjd 🙂

Även om Alva var hyfsat trött på mig att jag lade tid på det ist för att leka med henne 🙂 men trots att jag kanske inte kom upp precis i tid här idag på morgonen så har jag gjort ett fantastiskt jobb, tycker jag själv! Eller fantastiskt och fantastiskt jag måste börja berömma mina egna prestationer och jag har ändå hunnit en del i både salen och runtom kring så nu är det bara att köra på 🙂

I går kväll så var det en fantastiskt fin himmel med norrsken 😍 så vackert! Och i kväll så var det så stjärnklart 😍 och dagens soluppgång var också helt magisk 😍 tänk vilken förtrollad värld vi egentligen lever i 😍 allt detta! Ett naturligt skådespel framför våra ögon! Man kan förstå att man förr behövde olika typer av sägner, historier och myter om denna natur! Jag förstår storheten i det och hur liten man faktiskt är ändå! Igår när vi var ute och kollade norrskenet så kunde jag endast tänka på min älskade lilla myran som saknas i familjen här så mycket! Det kändes som att hon ville visa mig detta ❤️ att hon var redo att hämtas nu❤️ storheten i vår natur är helt fantastiskts ❤️

Älskade lilla myran du är så fantastiskt ❤️ kommet aldrig att glömma dig ❤️❤️

Mina fina älskade vän och nallebjörn ❤️❤️

Men idag så känner jag mig även nöjd för vi tog en promenad innan det var dags för sängen så jag kom upp i över 20.000 steg för idag 😍

Så sjukt nöjd är jag 🙂 men nu ska jag sova och ligga och kramas med Alva som ligger här brevid och slappar 🙂 så får jag ta jobbet här i morgon 🙂 ett steg i taget 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s