God kväll :)

Vilka dagar jag haft! Från att gå från super ångest med allt jag måste göra till jobbet så har jag det snart under kontroll 🙂 Såå sjukt skönt 🙂 slöjden är snart fixad 🙂 så nu ska jag bara fokusera på hur jag ska lösa hkk:s inlämningar av de läxor jag gett ut! Så det blir nästa problem då 🙂

Men nu är det bara en klass uppgifter som jag ligger efter med, och att jag ska skriva iuper mm men det tänker jag att jag kommer att göra här i nästa vecka då jag ska börja ha lite motiverande betygssamtal med mina elever!

Motiverande betygssamtal är att vi går igenom med kommentarer och kompletterar muntligt de uppgifter jag känner kan utvecklas av eleven utifrån vart de ligger i sin utvecgekling! Enligt mig så finns det inga färdiga uppgifter och de kan alltid göras bättre och mer utvecklande 🙂 alltid! Så genom att diskutera med var elev för sig så får jag en dialog med eleven där jag tydliggör vart de ligger men också coachar hur de ska tänka för att ta sig vidare 🙂 vilket gör det sjukt tydligt för eleven och ger alla medel och nycklar för att lyckas!

Har även denna termin börjat med motiverande samtal på utvecklingssamtalen för att skälla och ge kritik kommer aldrig eleven boost att tro på sig själv! Så jag är så sjukt nöjd med mitt jobb nu 🙂 inte för att jag skäller på de men i situationen utvecklingssamtal så tror de att de ska gå skäll så all typ av kritik eller åsikter tas väldigt hårt i just den situationen! Men jag fokuserar nu än mer på hur vi ska ta oss fram och ge en grund känsla av att eleven kan 🙂 det är den första byggstenen för att utveckla sitt eget lärande!

Men nu ska jag sova! Är sjukt trött😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s