Äntligen!

Äntligen så ligger jag här i sängen efter en sjukt produktiv dag 😍 jag lyckades bli klar med alla slöjd uppgifter och hade en tanke på att försöka mig på även hkk men där så kom elevensval i vägen 🙂 men som tur är så är det en dag i morgon också 🙂 helt underbart 🙂 så borde hinna då 🙂 så det blir helt perfekt 🙂 blev bjuden på en lite försenad födelsedags lunch av kollegorna 😍😍 bästa kollegorna 😍😍. Så sjukt fantastiskt 😍😍 och en super fin blomma men jag är just nu nerbäddad så jag får ta kort på det i morgon 🙂

Ska försöka ta tag i livet här igen i morgon 🙂 just nu så är det bara mos i hjärnan så det går knappt att tänka! Kanske att jag kommer igång med något igen efter att jag slängt lite tid på mina spel på ipaden 😂❤️😂

Men sova nu snart för i morgon är det favorit dagen ❤️ fredag ❤️ då får man kanske lite vila sen 🙂 men i helgen så är det fullt upp med elevensval och planera inför kommande vecka 🙂 blir så sjukt bra 🙂

Jag är så taggad på livet just nu 🙂 så ska ta vara på den energin och försöka att kanalisera den rätt 😍 så att jag kanske snart kan ta tag i mitt handarbete än en gång ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s