Godkväll :)

Måndag 🙂 🙂

florlackade

Idag har dagen bestått av promenad, jobb, försöka få tag i tandläkaren då jag lyckats med att förstöra en tand! Jag vet inte hur jag lyckas med allt men men! Så kan det vara 🙂 sedan blev det lite jobb akuttid hos tandläkaren som inte visade något varför jag hade ont men de undersökte, tog bilder mm så jag får väl vara glad att de inte hittade något! Jag trodde ju att den lagning som jag har gått sönder men så var det inte 🙂 super skönt 🙂 och inte heller en spricka i tanden 🙂 så de flourlackade tanden filade lite och släppte iväg mig efter nästan 1,5 timmes väntande och 15 minuters undersökning! Det blev lite bättre men fick rådet att ta mina fluortabletter ordentligt och dricka mycket vatten 🙂

Väl hemma så fixade jag lite här med disk mm, tog sedan ut Alva på långpromenad nummer 2 🙂 och hämtade upp Fredrik på vägen! Kom hem lagade mat 🙂 snitsel, pommes och wokade grönsaker 🙂 med en helt vegansksås 🙂 med kantareller, rosépeppar, havregrädde och havremjölk och veganskt steksmör 🙂 perfekt 🙂 i morgon så blir det lite tomatsoppa tror jag 🙂

Sedan var det ännu en disk, lite städ, prat med Sandra och fix med tvätt 🙂 innan jag blev så rastlös och inte fick energi att jobba så jag gick en tredje promenad med Alva 😂

21000 steg har gåtts av 15000 som är mitt dags mål

1,5 mil 🙂 av 1 mil som är dagsmålet

Och 141 aktiva minuter av 60 🙂 🙂

Sen har jag varit aktiv 10 timmar mellan kl 05.00-16.00 som den då vill att jag ska vara aktiv enligt min planering 🙂 så bra start på veckan 🙂 iaf tränings mässigt 🙂 är dock fortfarande osäker på om man skulle ha ett gymkort eller ej…. sjukt svårt det där :/

Men nu blir det att sova är trött från både träning och jobb men också av att klockan är mycket 🙂 min aktivitets app kommer snart säga till att jag ska sova också 🙂 lika bra att hålla mig till klockans planering 😂😂 i morgon måste jag försöka lösa hkk grejjerna och iup men det får lösa sig 🙂

Sov gott 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s