Godmorgon :)

Ja då är det än en gång en ny dag 🙂 jag vakande för en liten stund sedan :)! Känner mig stressad i kroppen idag hoppas att det snart släpper 🙂 har några elever kvar att sätta ut på elevensval grupper så ska jag bara kolla igenom alla grupper och göra närvaro listor 🙂 så blir det perfekt 🙂 juste måste försöka hitta salar till alla också 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ som tur är så har jag tid på mig 🙂

Har iof grupperna för nästa gång också att göra 🙂 det blir roligt det 🙂 ska sätta mig med de betydligt tidigare nästa gång så jag får det klar 🙂 borde be eleverna i åk 9 att välja om också 🙂 ska dock försöka lösa så jag får svaren via en enkät på mailen 🙂 då blir logistiken inte så svår 😂😍 underbart 🙂

Men om man skulle försöka ta sig upp Då 🙂 hunden vill säkert ut 🙂 jobbet väntar och jag har massor att fundera kring här idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s