Godmorgon :) godmiddag :) godkväll :)

Morgonpromenad med mycket fart och skrämmande historier i lurarna 😍😍 då var det nya avsnittet av mordpodden 😍😍 så bra om katastrofer denna gång 😍 har även börjat lyssna på svenska mordhistorier som jag även älskar 🙂 men idag var det också Anty och Paris podd som släpptes 😍😍 och Alice och Bianca 😍😍 men nu är jag än en gång ikapp i alla mina poddar så nu är det att lyssna ikapp på svenska mordhistorier som gäller 🙂

Sen var det jobb 🙂 jobb och jobb 🙂 måste verkligen få klart hkk dokumentationen här i morgon 🙂 så att jag blir klar med det så jag kan fokusera på nästa grej 🙂 äntligen 🙂 för nästa vecka är lite grejjer som måste lösas med läkare mm! Måste försöka ringa hälsocentralen här i morgon också :/ jag har haft en del ångest för att ringa då jag inte fått ihop mina steg men nu har jag under någon vecka haft merparten av dagarna över målet 🙂 jag vill ju dock ligga långt över mitt mål med 15.00 steg, 2600 cal, 11 km och 60 minuters rörelse om dagen! Men jag måste också jobba för att vara nöjd med det jag lyckas med! Och jag måste vara nöjd med alla prestationer oavsett om de ligger under, över eller precis på min egen bestämda gräns! Ibland så går det inte som man vill! Och jag måste också lyssna på kroppen att ja idag kan jag puscha och idag så måste jag få vila!

Nu är Alva trött här idag 🙂 2 promenader och massa mys och lek 🙂 så skönt 🙂 nu ska bara jag sova så att onsdagen kommer igång också 😂 woop woop 🙂

Men nu blir det att försöka sova lite var ingen bra sömn i natt så måste försöka få igen det lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s