Godkväll ❤️

Tänkte att jag visar med lite bilder vad som skett idag 😍

Idag har det varit super mycket för mig med 2 besök hos doktorn men också 2 långpromenader och en massa arbete i trädgården med de löv som nu legat över hela gräsmattan 🙂 har fyllt 7 stycken 160 liters säckar med löv och grenar idag 🙂 har lite kvar även i morgon men kraften tog slut och ljuset försvann så gav upp 🙂

Men har haft en ganska stor oro för dessa möten med olika läkare idag men efter sista mötet släppte allt och jag kunde ha en helt ångestfri kväll och har fått sjukt mycket inspo till att ta mig vidare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s