Godmorgon :)

Ja då är man än en gång vaken för nya äventyr! Går ganska segt att vakna idag för magen vill inte riktigt men men vad ska man göra?!? Hunden måste ut, jag måste äta frukost och älsklingen behöver gå upp 🙂 så det är bara att försöka tagga upp sig så att man börjar ta tag i dagen!

Men först så blir det att sträcka ut kroppen så att man kommer igång lite :)! Jag går ju ganska mycket just nu och det känns i musklerna så ser alltid till att jag sträcker ut benen, vaderna framför allt, både morgon och kväll 😍 ganska skönt sätt att slappna av och vakna till av 🙂 att man på kvällen liksom gör långsammare och långsammare rörelser och sträcker ut benen för att sedan bara andas och slappna av 😍 på morgonen tvärtom då börjar man att bara andas och sakta rör sig mer och mer 🙂 tills man startat upp hela kroppen 🙂 detta är väldigt viktigt för mig att jag gör då min kropp har väldigt mycket stress i sig! Jag känner den i magen stressen :/ usch! Hoppas att mina möten med terapeuten får resultat snart!!

Ne en långpromenad med Alva så man kan starta upp denna dagen hade ju vart perfekt nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s