Torsdag :)

God morgon eller Ja god och god! Jag har lite panik över att ta mig upp varje morgon nu! För magen ballar ur varje morgon! Jag känner liksom hur stressad den är! Det känns lite som en blandning av att man är hungrig/mätt. Sjukt konstig känsla inte så att man vill äta ens den typ säger åt mig att skärpa till mig 😂

Det har varit ett par tuffa dagar här efter att jag har varit under luppen för utredning och haft hög ångest på grund av detta! En ond cirkel som inte alls vill hjälpa mig utan mer stjälpa mig! Men det är skönt att ja äntligen fått hjälp eftersom det ligger X antal år bakom min problematik kring; mat, självbild, träning, självdestruktiva straff m.m

Men nu är jag igång och även om det är tufft som bara den så känner jag mig starkare än någonsin! Lyckligare än någonsin även om oron i kroppen och hjärnan tilltagit för mina tankar vill inte att jag ska få hjälp! Men det är tid nu för jag har grunden att lyckas nu eftersom jag mår så pass bra! Jag kan lägga fokus på en behandling inte behandling och att försöka ta mig upp! Och trots att det nu igår blev ännu ett bakslag när jag var hos läkaren så tar jag det! Det är dags att bli den bästa versionen av mig själv nu!

Oj vad klockan blev mycket min halvtimme att försöka kicka igång utan att få magen helt stressad har redan gått så nu blir det att ta ut min lilla skrutt till hund😍🐶😍 älskar att jag verkligen tar tag i denna rutin nu 😍❤️ morgonpromenad är grunden för både mitt och Alvas mående och avkoppling 😍🐶😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s