Godmorgon :)

Ja då är vi igång igen 🙂 jag och Alva har varit ute på promenad 🙂 jag har fått i mig frukost och så 🙂 men är dock väldigt seg :/ jag har liksom ingen energi! Tror att jag börjar bli sjuk igen :/ känner mig varm/kall och hostig! Igår somnade jag i min morgonrock för att täcket var för varmt… samma täcke som jag i morse knappt kunde ha tätt nog för jag frös som fan! Suck alltså! Men hoppas ju att jag inte blir sjuk 🙂

Ska jobba med massa idag 🙂 så hoppas att det kommer att gå bra 🙂 jag känner att jag egentligen skulle behöva vara hemma ett tag men men nu är det dags för nya tag 🙂 men om man ska vila lite innan veckan startar kanske 🙂

Startade min bullet journal igår 🙂 den första sidan blev inte så bra men tänker att det äe super viktigt att öva så nu jvlar 😂😂 det kommer att bli bättre 🙂 och jag konsumerar nu hur mycket inspiration som helst med vad man ska ha i index mm! Så hoppas på att det blir bra 🙂

Ne om Man ska ta upp sambon då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s