Asså energin tog slut

Varje dag då jag ätit middag så är det som att kroppen ballar ur och jag får ingenting gjort. Nu sitter jag än en gång och jobbar… eller ska jobba iaf. Men jag, jag sitter här och pratar med datorn och mig själv och kollar på youtube för att få lite energi vid mitt skrivbord. Men jag får inte så mycket gjort. Jag vill verkligen jobba men behöver bara få sitta här en stund och hitta energin igen så att jag kan börja jobba för att få klart allt till betygsdagen i morgon. 🙂

 

Jag är så glad över dagen. Idag har jag fått en hel del gjort på jobbet. Jag har strukturerat väldigt mycket och försökt att jobba med att få ner mina högar med allt jag ska göra, allt jag borde, vill och måste göra. Men ska väl försökta ta tag i det så snart jag skrivit klart här.

 

Idag ringde även dietisten och vi hade ett samtal om att jag behöver få mindre stresspåverkan på mina dagar, för med mindre stress så kommer jag att kunna få mer struktur på mitt ätande och alla tankar kring mitt ätande. och försöka att må bra i mig själv och hur jag ser på mig själv.

 

jag vill sätta upp mål för mig själv som jag vet att jag kan hålla och som kommer få mig att växa som människa. det känns som att det är dags att slutföra några av de projekt som jag har som drömmål i livet.

Men nej jag hittar inte min energi. Jag tar ut Alva en sväng och försöker komma tillbaka till skrivbordet för att hitta min energi. ja in i sovrummet sträcka ut ryggen och sedan ta med Alva ut på en promenad innan jag sätter mig och fortsätter med jobbet. Ny luft och lite miljöombyte kan få mig att hitta energin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s