Orolig sömn:/

Jag har idag inte alls sovit bra :/ min rygg gör så sjukt ont och jag sitter fundersam i soffan just nu och kollar på min app! Tydligen har jag utan att vakna varit uppe och gått ca 50 steg här under natten! Och det känns skrämmande konstigt och väldigt underligt att det står att min puls varit så pass låg att dem ansåg att jag sov och ändå har gått och jag kommer verkligen inte ihåg det :/ sjukt skrämmande!

Men men det är väl inte så mycket att göra åt! Däremot detta med ryggen! Jag vet inte vad det är! Faktiskt! Sjukt irriterande! Och det är en känsla av att det hugger tag i vissa positioner! Mycket underligt! Får se om det blir bättre av att jag går eller om det blir sämre :/

Hahahaha Gud vilken rolig uppdate såhär på morgonen 😂😂 oro och ont känns väl som ett helt fantastiskt sätt att starta dagen 😂 men idag så är det att försöka göra klart uppgifterna så jag kan slutföra dokumentationerna och ge en indikation för hur eleverna skall jobba 🙂 älskar dessa dagar som man får en förmiddag att jobba med betygen och diskutera med eleverna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s