Godmorgon :)

Idag är det full fart som gäller 🙂 så sjukt glad och nöjd för allt som är här 🙂 underbara dag! Planerade dagen igår, lade mig i tid trotts att jag både duschat och fixat en massa jobb under gårdagen 👌🏻 vuxenlivet levererar inte så mycket mer av lyckliga känslor än när man känner sig nöjd över sina prestationer 😂😂 Ne skämt å sido 🙂 det känns så kul att ha kommit igång ordentligt 🙂 så idag är fokus på att få klart dokumentationerna 🙂 och så klart att städa i salen 🙂 tanken är att jag ska lyckas så bra med min planering här idag at jag kan smygstarta dagen på skolan redan innan kl 8 🙂 och sedan stänga in mig för att dokumentera tills Min lektion startar 🙂 Jag älskar när ens prestation gör en lycklig 😍😍

Så idag då blir det att ta sig upp 🙂 försöka att fixa lite dokumentationer och skriva ut lite till hkk! Men jag känner att det är lugnt nu 🙂 jag kommer att lösa detta 🙂 så underbart 🙂 målet inom både synhåll och snart även räckhåll! Nog att det kommer ta en stund men just nu finns motivationen mer än någonsin 🙂 så underbart 🙂 ska ta och försöka planera för nästa veckas uppdatering av uppgifterna 🙂 har en del som ska komplettera muntligt/ via att de ska få spela in en film!

Ja min kreativa sida är nu väckt och ja ingen är gladare än vad jag är 😍 eller jo det finns en 😂 och det är fröken svartvit här i hemmet 😍😍 jag köpte för någon månad sedan ett babynest på en loppis för att se designen på hur dem sytt för inspiration :)! Och då jag inte vet vad den är stoppas med så har jag bara skrubbat av den ytligt och haft den på vädring 🙂 men den är nu upptagen för att vara en korg i vår säng till Alva 😍😍

Asså hur söt ❤️😍❤️😍 hon älskar den och lade sig precis till rätta här nu 🙂 tror hon känner sig mer säker på att hon får vara här när hon har sin egen plats 😍

Ne nu är det dags 🙂 upp och hoppa 🙂

Hoppas ni får en bra dag 🙂 hoppas på att kunna uppdatera här om ett tag för att berätta om dagen 🙂 men nu är planen att diska eller något 🙂 har för mycket energi för att bara sätta mig och dokumentera 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s