Min dag :)

Jag tänker att jag ska försöka lite snabbt göra en recap på hur min dag varit och vad tanken är nu 🙂 dagen började med att klockan ringde kl 4 i vanlig ordning! Då går jag upp fixar till det i köket hällde även upp super hett vatten till att diska! Planerade min dag i min dagbok/kalender, gjorde min matdagboks tabell, fixade min skolkalender. Skulle ta med Alva ut och ser Fredriks faster med hundar också är ute 🙂 så då drog vi snabbt på oss sedan gick vi ikapp dem och hade en trevlig morgon promenad/pratstund!

Väl hemma började ja med frukost och såg naturen väckas till liv 😍😍 där efter så diskade jag 🙂

Efter det valde jag att stanna hemma tills lektionen började för att ha tid att strukturarbete upp i alla de papper mm som ska kategoriseras, dokumenteras och bedömas 🙂 sen var det skola 🙂 och det gick gaska fort idag!

Efter en diskussion på hkk så kom Iprenmannen upp 😂😂😂 vet inte varför men tydligen så var han kung 😂

Så vips så var man hemma igen! Fixade in en pastagratäng i ugnen, fixade ett brödbak 🙂 frallor var det denna gång! Satte mig för att äta! Löste ännu en disk! Bakade ut bröden! Fixade upp tvätten. Och sedan löste ut bröden ur ugnen 🙂 sen blev det dags att sätta sig med jobbet på riktigt!

12 högar blev till 7 så mer än hälften gjort :)! Så nu är jag on fier på riktigt 😍😍

Hittade också en sjukt rolig grej eller Inte rolig kanske men lite söt 🙂

Hur man kan visa sina progress i ett förhållande 🙂 tyckte att det såg så mysigt ut 🙂 synd bara att vi har bott i 3 olika lägenheter här i norr 😂😂 kom på detta lite för sent kan man väl säga 😂😂

Men nu är det dags att börja om men dygnsrytmen! Nu ska här sovas en alldeles för kort sömn! Men förhoppningsvis så har jag samma driv i morgon 🙂

Hoppas ni alla haft en bra dag 🙂 puss och kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s