Godmorgon ❤️

Då är det

5 dagar kvar tills Vi åker

7 dagar kvar till julafton

13 dagar kvar tills vi lämnar

14 dagar kvar tills nyår

Att saker kommer och går är tufft men när man vet att saker står utan en är det värre ❤️❤️ saknar er ❤️❤️

Godmorgon 🙂 idag så är jag fylld av alla de konstigaste känslorna! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eller vart jag ska! Funderar på livet och hur man ska jobba med sig själv framåt! Det har varit en tuff helg med massa ångest inslag och stress ihop med helt fantastiska stunder 😍 livets cocktail av känslor, möten och vinster 😍 gråt inte över spilld mjölk utan sörj mjölken du aldrig han smaka ❤️

Vad har ni för drömmar och önskningar inför 2019 ❤️

Öppnade glossyboxs julkalender idag och fick en så sjukt snygg cream concealer 😍 från rituals fick jag denna morgon en rese showergel 😍 och från mitt älskade makeup revolution fick jag ett så snyggt och hett nude lipgloss 😍😍 så sjukt underbart 😍 bästa julklappen jag gett mig själv😍 att köpa dessa kalendrar till mig själv 😍

Men vad sitter jag och gör nu 🙂 jo Alva har precis fått frukost jag lyssnar på poddis med Stellz och vanz som idag gästades av Mange muz 😍😍 Såå GUMMAN! Kan väl änna inte jag rå för att jag fått värsta bra starten på dagen 😍❤️

Alvas frukost ❤️ mäts nu upp då den lilla har lagt på sig lite 🙂 jag tog smörgås, smoothie och ett stort glas vatten 😍

Gå in på min insta profil och kolla där 😍

Livetmedcissi_alva_och_yra

Följ mig på youtube: cissis liv

Ikväll kommer fler videos upp på kanalen 🙂 puss och kram ha en underbar dag 😍❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s