Kväll igen 😍

Asså dagarna går så fruktansvärt fort 😍

Idag har jag städat i salen och försökt att virka en filt till älskade Bella 😍😍 har kommit en bit men det var en hel del att göra på skolan Idag så han inte alls så mycket som jag kanske tänkt att jag skulle hinna men men det kommer fler chanser 🙂 jag fokuserade en del på garnskåpet idag 🙂 och fixade det 🙂 ska göra om lite i salen i morgon är tanken 🙂

På väg hem så gjorde jag ett litet love prank på min kollega Sofie 😍😍tyckte att hon behövde lite kärlek en måndag som denna 😍

Väl hemma så möttes jag av älskade lilla Alva och fick idag bild på när hon blundande 🙂 sen var det slut på energi för denna dagen ❤️ jag däckade i sängen efter dagens alla energi tömningar av att städa och försöka hålla ihop tills jobbet var över 🙂

När jag vaknat till lite så blev det en promenad med Alva 😍 så skönt dock så dog min bluetooth grej till hörapparaterna så gick i tystnad i dag men det var skönt ❤️

Hemma gjorde jag lite varma smörgåsar av sconesen som var kvar från igår 😍 underbara kvällsmat så idag har jag egentligen missat att dricka vatten. Vilket känns i huden och halsen :/ känner mig sjukt tom i huvudet just nu men klockan är slagen 🙂 väckarklockan ställd så nu blir det att sova 😍😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s