Vilken dag 😍

Asså är så nöjd över mina prestationer ibland så det är typ skrämmande 😂😂 idag vaknade jag som en zombie helt klart alldeles för sent men lyckades ta mig upp!

Gjorde klart videon till min kanal Cissisliv på youtube 🙂 och tog bilder till bloggen men sydde även klart den lilla elefanten som jag lovat bort till en av mina elever 😍 på detta har jag även igår försökt att fixa iordning i salen! Lösa allt som ska lösas och pressa klart allt innan det är dags att gå på ledighet! Hur jag nu ska hinna med allt i morgon plus slå in julklappar mm vet jag ännu inte hur det kommer att gå men, det löser väl jag

På väg hem dekorerade jag än en gång kollegans bil 😍

Sjukt stolt över mina små hyss 😍😍 men nu är klockan för mycket kommer inte bli mycket sömn i natt för att jag har fortfarande 1 väska att sy klart samt 1 gossedjur att sy sedan också då lite knapphål men även lite små fix för att det ska bli klart 🙂 nu drar vi i sista växeln och försöker lösa resten 😍

Sov gott 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s