Godmorgon fredag ❤️

Trotts att jag nu är sjukskriven så får jag inte till mina rutiner! Men idag så är jag så pigg! Dagen igår var helt fantastisk 😍 lyckades få en hel del gjort så nu har jag iof super mycket disk men vad gör det 😂😂✌️ det har jag ju hela dagen på mig att fixa 🙂

Jag är så sjukt lycklig att jag lyckades att begränsa mig igår så jag sparade viss energi till idag 🙂 och kollar jag tillbaka bara 24 timmar så satt jag i magknip och visste knappt vad jag ville göra! antagligen mitt magsår eller magkatarr som spökade! Värsta någonsin :/ men dubbel dos av omeprazol några dagar kommer hjälpa det 😍 jag är så lycklig just nu! Det är så skönt att vakna upp med fullt av energi 😍

Men tänker att jag ska vila lite till klockan är ju inte ens 7 och det är fredag och jag är sjukskriven så varför hetsa 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s