Godmorgon ❤️

Ja måndag dock så är huvudet fullt av massa tankar måsten och lite ångest dock helt ok ångest! Den är liten och inte påträngande 🙂 så helt överkomligt 🙂 ska försöka gå till skolan och lämna in pappret om min sjukskrivning här idag! Så har vi lite annat att göra jag och Alva 🙂

Men nu 🙂

Då är det youtube en stund tills vi kommit igång 🙂 och tills skolan öppnat 🙂 så är det Alva mys 🙂 dock är jag lite hungrig så ska väl försöka ta mig upp och äta frukost här 🙂

Nu ska vi starta denna vecka med rutiner 🙂 rutiner 🙂 rutiner! Nu har jag vilat så kroppen orkar med mer så nu övar jag på att sova, äta och vila 🙂 Skalman mode it is 🙂 för att jag ska se om det känns bra med lite måsten under dagen 🙂 förra veckan fick det mig att balla ur! Så vi ser väl 🙂 har iaf mycket mer förutsättningar för att det ska gå vägen idag än vad jag haft innan 🙂

Hoppas ni alla får en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s