Vad har jag emot tisdagar?

Jag fubderar på vad det är med mig oh tisdagar? Är det att jag tar ut mig för mycket på måndagen eller vad är problemet!

Idag! Gick och la mig i tid igår… allt var lugnt jag mådde bra och försökte mitt bästa med att sova! Gick inte så jag tog en tablett vid 23.30 ca. Vad händer! Ha jag somnar och vaknar upp och har en super bra morgon 😍 till klockan blir 7 jag har vart lite yr men fick i mig vatten gjorde yoga och fixade till träningen släppte ut hunden mm! Inga problem? Vad händer när jag tagit tabletterna! Jo allt smakar metall i munnen och jag blir yr, går migrän och börjar spy upp allt! Tänker att det ät medicinen så tar ännu en dos av medicin för att få ner det som behövs! Hjälper inte spyr igen! Inser att dagen att ta sig till jobbet inte kommer ske så lätt! Sjukanmälde mig lade mig för att sova vid 07.30 då jag fått tag i kollegor mm och rektorn! Kl 13.30 vaknade jag och har sedan dess vart en zombie! Men nu tar vi nya tag! Jag ligger nu för att sova 🙂 så nu ska jag klara detta!

Men ett misslyckandet är också ett sätt att se att man försökte! Men nu ska jag sova! Hoppas ni alla har det bra så hoppas vi på att jobbet under morgondagen går bättre 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s