Godmorgon :)

Sådär 🙂 diskat, städat fixat tvätten 🙂 bäddat sängen:) sitter och väntar på att kameran ska ladda över alla filer till dator 🙂

Jag började dagen med att rengöra ansikte och smörja in alla mina krämer! 2 serum, ACOs face tan och så 1 primer 🙂 och mitt alldeles egna knep för att få snyggaste och mjukaste läpparna är att använda krämen Repair från Locobase.

Funkar även sjuk bra när man har sår, blåsor och munsår 🙂 och även som handkräm om man är riktigt torr 🙂 måste säga att denna är ett måste i min rutin 😍 en av krämerna som jag alltid har hemma och inte byter ut 😍 bästa tippset från mig 🙂

Men idag då:) klockan är 07.20 och jag ska ta ut hunden, borsta tänderna, göra min yoga och träning innan klockan slår 9.20 och jag måste gå till skolan 🙂 för idag så ska jag beställa tyg och sedan ha lektion med underbara 8a 🙂 men nu ska jag väl fortsätta kolla på youtube och göra min yoga och träning 😍 dags att ta tag i träningen och dagen ❤️ hoppas ni har en super bra dag så ska jag försöka komma igång nu ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s