Asså ibland så blir jag fundersam …

Hela veckan har jag då stressat med att jag inte hunnit ikapp med de YouTubers jag följer, och jag tänkte att jag aktivt följde kanske 10-15 stycken…. nej! Det är närmare 80 stycken…. och ja detta har då stressat mig hela veckan! Tills mitt på dagen idag! Jag blev klar!

Hade inget mer som låg och väntade i min att titta på senare lista. Och livet kändes allt lite tomt! Trotts att jag fyllt den med både städ, tvätt, disk, ihop sättning av grill och så gjort grill buffé! Men ändå känns det tomt! Då började jag titta ikapp på även unga mammor som jag också följer men det blev också klart! Är det hit mitt liv kommit att jag stressar över osedda klipp och serie avsnitt…

Och det är då detta som jag skyller på när jag då inte får upp Mina egna klipp! Detta måste få en vändning! Dessutom är jag också stressad över alla de poddar jag följer men inte heller hunnit med! Men här finns det just nu en anledning till då jag är förkyld och inte kan ha mina hörapparater utan att få tinnitus eller migrän attacker inte heller hörlurar fungerar speciellt bra! En kortare stund men inte i längden! Och detta är då det jag går runt och oroar mig för och det blir på grund av detta inget gjort hemma! Inget jag känner inte att jag har tid med mitt liv för att jag är så sjukt upptagen med att följa alla andras liv! Men samtidigt så är det en tuff period nu med att det gör ont, värker och kroppens immunförsvar är så lågt så blir inte frisk och har än svårare att äta! Så det är en period då jag behöver att spacea ut men samtidigt bidrar det till sån stress att jag inte riktigt kommer mig för att ta tag i det jag känner att jag vill eller verkligen behöver ! Energin går åt till alla husets måsten som disk och tvätt mm. Där efter är jag helt slut!

Måste verkligen få till mina rutiner med att gå promenad, få i sig mat och sova! Jag är än en gång inne i en ond spiral där jag sover dåligt och detta gör att jag blir orolig i kroppen och då främst magen vilket gör att jag har svårt att äta och ja då blir jag trött mm! Idiotiska spiral men i morgon är det en ny dag och kanske den dagen som jag tar första steget mot mina rutiner igen!

Det gäller att påminna sig om alla framsteg och inte låta bakslagen definiera en som person! Så sjukt mycket enklare att säga än att göra!

Men nu mina underbar så ska jag försöka sova en sväng innan jag ska Agera chaufför 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s