Godmorgon tisdag! ….

Jag försöker att ta mig upp men natten har varit full av drömmar, hosta och toalett besök! Känner mig mer utmattad nu än när jag gick och lade mig!

Idag hade jag tänkt att ta mig till jobbet men så blir det inte :/ febern är tillbaka och jag mår allmänt dåligt! Suck alltså! Denna förkylning alltså! Blir så trött på att den aldrig verkar bli bättre :/ men idag blir det hemma och ta det lugnt! Tanken är vila vila vila! Och kanske läsa bok och bara återhämta mig försöka att inte sova utan vila och dricka en massa vatten och få till mina måltider ❤️ och sova mellan det 😉 men nu blir det att krypa ner i sängen igen ! Suck!

Hoppas ni alla har det bra ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s