Godmorgon måndag :)

Då är det en ny vecka 🙂 och jag ska idag ta tag i jobbet på riktigt 🙂 ska bli så skönt att komma ikapp 🙂 åk 8 är idag på Prao eller dem är det hela veckan vilket innebär att jag får den tiden till att fixa i salen 🙂 så sjukt jvl underbart 🙂

Igår så fixade vi sallad och omelett på bara äggvitor 🙂 så jag i lördags gjorde en super stor sats med egen bea 🙂 så vi hade 8 äggvitor kvar 🙂 det blev då kvällsmaten igår 😍😍 det var så gott 🙂

Efter kvällsmaten så blev det att duscha och fixa sig för sängen 🙂 där läste jag då klart ”ibland mår jag inte så bra” av Therése Lindgren. Kände igen mig i så mycket av boken! Min generella ångest fungerar på ungefär samma sätt som hennes!

Morgonen började med att jag filmade en bullet journal för maj! Jag vet den blev lite sen men har inte riktigt fått ihop tiden och haft för mycket att ta tag i! Men nu fick jag till det! Så sjukt nöjd!

Idag har jag en ganska stor planering att genomföra då det är sjukt mycket att ta tag i under skolan!

Jag måste ta med alla elev arbeten jag har hemma som jag kollats över under helgen 🙂 sen blir det att kolla över det än mer innan det är dags att ha första lektionen 🙂 måste också försöka lösa hur jag ska göra med åk 5! De ska ha lektion idag i hur man tillagar efter recept 🙂

Men nu blir det väl att ta ut hunden så hon är klar för att vara ensam hemma här till lunch 🙂 önskar ibland att jag kunde ta med henne så hon slapp vara ensam! Men som tur är så blir det inte så länge då jag börjar senare än Fredrik och slutar tidigare än han!

Lista att göra:

  • Ta ut Alva
  • Fixa elev arbeten
  • Rätta åk 6 prov
  • Fixa lektions planering 5or
  • Redigera och spela in nästa YT klipp 🙂
  • Diska
  • Packa mat för skolan!
  • Välja ny bok att läsa
  • Gå och lägga sig i tid!

Men nu blir det att försöka fånga dagen när den ännu inte sprungit ifrån mig 🙂 hoppa ni alla har en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s