Sådär då är väl dagen snart till ända!

Vilken dag! Fått så mycket gjort av det jag planerat! Än har jag en bit kvar innan jag är helt klar för dagen!

Middagen idag var pasta med en skink och chili Röra 🙂 fixade ihop det efter vad vi hade i kyl, frys och skafferi 🙂 blev hur gott som helst 🙂 toppat med lite krutonger och grönsallad 😍😍 kan inte bli så mycket bättre 🙂

Men nu ligger jag och vilar i sängen, huvudet är tungt och kroppen är inte på topp!

Men till listan jag gjorde i morse 🙂

Lista att göra:

• Ta ut Alva – check 3 gånger och sista promenaden efter jobbet blev en långis 🙂

• Fixa elev arbeten – så gott som 🙂 har lite kvar men det är under kontroll 🙂 det löser jag i morgon 🙂

• Rätta åk 6 prov

– måste sätta mig med det nu! Iaf första klassen! De andra ska jag göra i morgon 🙂

• Fixa lektions planering 5or

Absolut. Fixat och klart!

• Redigera och spela in nästa YT klipp 🙂

Fixat och ska redan spela in nästa antagligen ikväll eller i morgon 🙂

• Diska – ja Fredrik gjorde det när vi kom hem och jag gjorde mat 🙂

• Packa mat för skolan! – alla måltider med idag!

• Välja ny bok att läsa – svårt val! Funderar på Therése andra bok eller jobbas bok! Vi får se vid sängdags 🙂

• Gå och lägga sig i tid! – har ca 1,5-2 timmar på mig för att jag ska lägga mig i tid!

Så egentligen så är det redigera youtube, välja en bok! Och sätta mig med de första läxorna i hkk! Eller om jag löser det under morgon dagen! Då jag har flera timmar på mig till planering 🙂 borde egentligen starta då jag kan ta en kopp te och en smörgås strax 🙂 måste ha sista målet också 🙂 kanske man skulle ta och göra 🙂

Ne men om man ska sätta fart på denna kvällen! Så det är lättare att somna sedan! 😉 hihi 😉

Ta sig upp från sängen är det värsta som man gör! Och detta gör jag liksom inte en gång om dagen utan säkert 10! Så fort jag inte har något annat för mig myser jag ner mig under en filt eller täcket! Trotts att jag vet att jag sedan behöver ta mig upp igen! 😂😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s