Godmorgon!

Tisdag morgon min sämsta morgon på hela veckan! Inte för att jag har massor att göra men är så trött efter måndagen så brukar vara så seg och trött :/ tur är att jag börjar klockan 09,35 så jag har lite tid att jobba hemifrån och vakna ordentligt innan man åker iväg till skolan!

Underbart 🙂

Kvällen igår gick inte som planerat! Skulle jobba skulle fixa massa saker! Men det slutade med att jag åt vattenmelon och somnade sedan! Skulle vart uppe tidigt men ja det gick inte bra! Det gick väl änna as dåligt 😂😂 vaknade pigg som bara den kl 04 var uppe och drack vatten, gick och lade mig i sängen för att spela lite spel 🙂 vad hände då sen 😂😂😂 jo däckade och vaknade sedan 06.40. Skjutsade älsklingen till jobbet kom hem gav mig och Alva mat 🙂 sen en liten snackis med Sandra som var på g till jobbet 🙂

Och nu så sitter jag och planerar upp dagen framför youtube 🙂 så underbart att starta morgonen såhär 🙂

Så då kommer vi till dagens plan, vad är då planeringen för denna underbara dag 🙂

Jo:

  Gå förbi hkk-salen och lägga fram grejer till dagens lektion 🙂
  Ha lektionen med åk 9or, har båda mina nior 🙂 så skönt 🙂
  Rätta åk 6 hkk
  Fixa middagen – helstekt karré 😍😍
  Kolla över lite elev arbeten
  Diska
  Städa
  Tvätta

Juste valde en ny bok här igår också 🙂 som jag även läste lite i under morgonen när jag låg och vilade 🙂

En bok av Linda Hörnfeldt – aka lalinda. Hon bor faktiskt här i närområdet som vi också bor 🙂 så det är då en bok jag har på telefonen 🙂 inte riktigt bra då tanken är att jag ska lägga ifrån mig telefonen och läsa en bok 🙂 men denna bok vill jag verkligen läsa så det får vara ett litet undantag helt enkelt 😉 har läst de första sidorna så det känns ju bra iaf 🙂 men nu är det dags att försöka ta sig till skolan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s