Godmorgon :)

Ja då är det måndag igen 🙂 jag har fixat fram cyklarna idag men tyvärr så var Fredriks cykel inte hel efter vintern men det löser vi i em 🙂

I helgen har vi vart hundvakt 🙂

Men nu ska jag in och dricka lite saft och fixa mig för att åka till jobbet 🙂 snart är detta klart 🙂 sista veckan med elever 🙂 sen blir det bara jobb i sal och planera inför hösten 🙂

Alva och jag tog en liten cykeltur innan jag ska till jobbet 🙂 men nu ska jag packa lite mellanmål och min vattenflaska och allt som ska med 🙂 idag är det nämligen dags att jobba lite tidigare så jag hinner med allt som ska göras idag 🙂

Jag vakande kl 03 idag så känner att jag ska svara så effektiv som möjligt för när jag kommer hem efter jobb och långpromenad med hundarna, Alva och Fredriks fasters hundar ❤️ sen blir det nog att vila en lång stund innan det är dags för tisdagen med städning av högstadiet och hkk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s