Dags att berätta!

Jag har ju nu en hemlighet att berätta 🙂 dock gick jag ut med detta på insta för bara någon dag sedan 🙂

Jag och Fredrik väntar barn! Och vi är nu i vecka 18 🙂 och allt är så spännande! Men tänkte berätta lite om hur det varit fram tills nu 🙂 jag har inte mått så illa men haft huvudvärk och migrän anfall! Men just nu så är jag mest trött!

Det jag vill äta mest just nu är frukt frukt frukt! Vattenmelon och citrus är det bästa 😍😍 och ja alla frukter och grönsaker 🙂 dock inte så mycket kött just nu! Protein över huvudtaget är svårt att få i mig!! Men hoppas på att det blir bättre!

Detta är då bebisen i vecka 12 vi kommer få nya bilder här i nästa vecka 🙂

Vi kommer inte ta reda på kön eller så utan vi ska låta det vara en hemlighet! Vi kallar den lilla för kotten! Detta känns så roligt! Ska komma en djupare beskrivning här på bloggen om någon dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s