Helt slut!

Att städa inför helgen i fredags tog helt slut på mig! Och igår så var det överrasknings dag för svärmor och sambo hela dagen vilket har inneburit att idag har jag legat och vilat större delen av dagen! Ganska skönt ändå men är helt slut i kroppen och har ont i rygg och höfter… men dagen igår var helt fantastisk 😍

från fredag em- söndag i bilder 🙂

Från fredags promenaden med hundarna 🙂

Från lördagens mys med alla inblandade 🙂 efter första stoppet träffade vi en god samarit som hade fått i uppdrag att cykla in till centrum och gav han lite förfriskning i form av öl 🙂 han blev super glad 🙂 och kvällen avslutades i skogen runt grillningen 😍

Idag har vi varit ute lite 🙂 faster Maria och hundarna var här och lekte med agility hindren ihop med Alva 🙂 och jag löste upp trasslet i tvätt vindan och fick upp den 🙂 fixade lite på gården bland rabarberna 🙂 och sedan så däckade jag i sängen, Alva i soffan och Fredrik njöt av tystnaden med att få välja vad han ville se på tvn ❤️

Sen har vi varit hos svärfar och sambo och ätit lite tacos och lite tårta som efterrätt 🙂 men nu är jag än en gång i sängen 🙂 försökte kolla lite youtube men orkar inte ens hålla tråden där så sitter och slö spelar lite på telefonen. 🙂

Min trogna kompanjon är med i sängen 🙂 håller på att försöka komma på en bra design till nästa bullet journal månad 🙂 har ju missat juni pga tröttheten från graviditeten och att det var så mycket på jobbet 🙂 så det är väl morgondagens problem 🙂

Men nu så är det vila som gäller kroppen är helt slut! Hoppas ni alla haft en super bra helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s