Godkväll :)

Ja allt som jag planerat blev inte av men som tur är kommer en dag i morgon också 🙂

Disken blev iaf halv klar!

Soffan blev ok:

Sedan blev det en promenad 🙂

Satt väl vi och väntade in sällskapet 🙂 där efter kom jag hem 🙂 lagade mat

Lunch! Ser riktigt lyxig ut 😉 jag stekte upp lite pytt i panna vi hade i frysen med dill, koriander och chili samt vitlök 🙂 i med spenat och grädde 😍😍 till detta serverades stekt ägg och vändstekt råg limpa 🙂 asså så gott, och tilläggas är att jag hatar pytti panna men med rätt kryddning och att man slänger i örter så blir det bra 🙂

efterrätten försökte sedan säga något till mig… vet dock inte vad den syftade på 😂😂😂🤰🤷‍♀️💁‍♀️

Efter lunch så kom Fredriks faster Maria med tre hundar och det slutade med en tre timmars lek för hundarna och massa prat om livet ❤️❤️

Där efter så kom Sofie med en hylla och en tavla till mig 🙂 och där efter blev det en liten loppis runda 😍

Köpte lite saker till kotten ❤️❤️🤰🤱

Sedan var det mys med Alva och pälsvård 🙂 alla tovor borta och typ 1 kg hår! Så nu tror jag det blir luftigare för den lilla grisen 🙂 hon är så skön när hon somnar och är nöjd 🙂 då slappnar hennes käke av och hon sover med öppen mun 😂😂❤️😍 finns inte mycket mysigare ❤️❤️

Till kvällsmat blev det thai sedan 2 filmer först en tysk film om Lida Baarova

Faktiskt väldigt intressant 🙂

Där efter blev det Coco medans jag fixade Alva 🙂

Lättsamt och sjukt skön film 🙂

Men nu är också youtube klippet redigerat som ska upp i dag så hoppas bara att nätet och allt fungerar nu så jag verkligen får upp det 🙂 känner mig nöjd över dagens prestation 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s