Godkväll :)

Idag har jag inte alla fått så mycket som jag velat gjort men vart lite illamående så har tagit det lugnt och i min egen takt!

Fått sova en massa men också varit ute på en långis med hunden 🙂 städat diskat och fixat iordning en tvättmaskin! Så nu är det egentligen bara den sista diskningen kvar som jag kommer att göra i morgon 🙂 och hänga tvätt sen kan jag börja med att sy här i morgon 🙂 ska försöka ta mig upp i tid 🙂

Vek iaf tvätten idag ❤️

Hade också ett litet break down när jag i mitt flöde på Fb fick se denna bild ❤️ älskade lilla myran hon är så saknad här hemma även om livet går vidare så känns det konstigt ibland att hon inte är med oss 🙂

Till kvällsmat gjorde jag stuvade makaroner eller pasta eller vad man nu säger 🙂 med stekt falukorv 🙂 sen till efterrätt så hade jag köpt jordgubbar som jag åt som en äkta tidaholmare uppskuret i bitar med socker och en blandning av ovispad grädde och mjölk 😍😍 bästa som finns ❤️

Vi pratade lite om vad vi ska göra på semestern men vi kommer inte fram till så mycket mer än att försöka vila och bara göra sånt vi vill 🙂 men vet att hos mamma den veckan kommer det nog bli en del loppisar 😍😍😍 men det är ju änna bara helt underbart 😍 love it!

Men nu ska jag ta tag i livet här hemma 🙂 slänga mig i säng läsa en bok och njuta av det jag faktiskt fått gjort idag! Varför vara besviken på det som man inte hann med! Jag vill vara lycklig över att jag kom ut och gick tagit större delen av disken så jag nu ser bordet i köket igen 🙂 borstat av hunden igen och masserat henne 🙂 vikt tvätt, spelat in youtube och tvättat 🙂 jag vill fokusera på det positiva för det är ändå det som räknas 🙂 resten tar vi i morgon 🙂

Hoppa ni får en god natts sömn nu ❤️ jag ska ta mig an Carl Demans bok 🙂 sov gott alla fina ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s