God kväll :)

Disken är besegrad eller iaf halva dagen sedan blev det middags fix och då besegrade disken mig än en gång!

Fick ett så fint kort på morgondaggen idag med 😍 älskar verkligen att ha en bakgård att vara på under dagarna när man är hemma 🙂

Disken som äntligen äntligen blev besegrad! Så sjukt nöjd! Dock så har jag en ny disk till i morgon bitti att besegra men även den ska jag ta mig över!

Jag tog ner tavlan, hyllan och de nya baby sakerna och har dock 2 lådor till att få med mig ner men det är morgondagens projekt 🙂

På förmiddagen satt jag och gjorde research till hur man ska tänka när man packar! Och insåg snabbt att jag behöver en helt annan strategi än vad jag brukar! Men mer om det i morgon 🙂 woop woop 🙂 har inser charmen med bag in bag!

Till lunch blev det broccoli puckar med stuvade makaroner från igår 🙂 och till mellis blev det jordgubbar med socker och gräddmjölk!

Mellan målet fick jag dock snabbt ångra då magen gick banarnas efter det! Så då blev det att chilla i sängen en stund och försöka samla kraft än en gång! Men fick iaf iväg en inbjudan till Fredriks faster om att äta här 🙂 och hon och vovvarna kom och åt en kycklinggryta med ris som var så god 🙂 så lekte hundarna efter det och min telefon var dock död så den låg på laddning! Därför inga kort! Men hundarna hade så kul 🙂

Sen efter hon åkt så var det vila en timme innan vi skulle bort för att se på fotbollen hos svärfar! Då hann jag redigera videon för idag! Lägga upp den och iaf nåla byxorna som jag ska göra om till gravid byxor 🙂 så jag är nöjd 🙂 i morgon får jag sy 🙂

Och när de andra kollade på fotboll satt jag och försökte att bli klar med koalan som jag virkat på ❤️ kroppen blev idag klar efter att jag typ repat upp den ca 3 gånger ❤️ men den blev klar även första armen och nästan hela andra! Så nu är det egentligen bara svans, öron, ben och en nos som ska göras innan den ska sys ihop 🙂 så även där känner jag mig nöjd över dagens prestationer 🙂

Men nu ligger vi alla tre i sängen här och det är dags att sova 🙂 jag hopps ni alla haft em super bra dag 🙂 tänk på att fokusera på det som blev gjort snarare än det som inte blev klart riktigt! Positivitet ger kreativitet och kreativitet ger lusten att ta tag i saker ❤️❤️

Sov gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s