Onsdag!

Vilken natt mått illa hela natten och vaknat av och till så vid 04.00 gick jag upp! Kände inte att det fanns någon mening med att ligga och vrida sig i sängen mer efter det! Så gick till soffan och började att kolla youtube och Facebook klipp 🙂 så som man gör när man inte riktigt vill vakna och inte kan sova! Sjukt onödigt men ändå ganska avslappnande och lite roliga klipp att skratta ihop med!

Men efter ca en timme så var inte det heller bra kände att jag behövde börja komma igång för tror det är något med magen dvs att jag ätit lite för fet mat någon dag nu (thai maten från i måndags som vi också åt till lunch igår) som fått magen att balla ur! Så ställde upp telefonen ovanför diskbänken i skåpet för glas och drog igång youtube och började att plocka in disk och tillslut även diska upp det sista! Men mitt i mitt flow av diskande så tittade jag ut i hallen och där stod Fredrik och asså jag trodde jag skulle dö 😂😂 min hörselnedsättning är sån att jag har svårt att höra om någon kommer in och står jag då vid fläkten eller vid rinnande vatten så är det typ det enda jag hör! Jag skojar om att en dag så kommer jag dö så! Jag står i min egna värld vid spisen och någon kommer in och typ knackar mig på axeln! Asså det är så hemskt hjärtat stannar på mig när sånt händer! Usch! Men disken är iaf klar!

Så nu är jag ikapp! Äntligen! Tog även en raid runt om i lägenheten i jakt på snus dosor! Min älskade sambo har ju kommit på att han ska spara dosorna och ”göra eget snus” eller jag vet inte vad man säger han köper portionspåsar och typ blandar dem med vatten och salt! Iof väldigt snällt då jag tycker den varianten är bättre för då smakar det inte äckligt om han får för sig att pussa på mig! Så det är bra men lukten! Fy fan! Usch! Men men det är iaf kompromissen här! Men att ha 15 snusburkar runt om i lägenheten är inte speciellt roligt så idag tog jag alla tömde locket där han kan spotta ut snusen och slängde dem i disken!

Så nu får dem ligga där en stund! Sop påsen med alla äckliga snusar ställde jag snällt utanför dörren så han kunde ta med dem ut och slänga när han skulle gå till jobbet 🙂

Men innan han gick så blev det lite frukost 🙂 så gott så nu står det än en gång disk på bordet men det var för att diskhon är full av snusdosor och diskställen är full av ren disk så tänkte att frukostdisken får stå där tills disken torkat och kan ställas in i skåpen igen 🙂

Så vad är då planen idag utöver disk! Jo jag skulle behöva sy! Det ska hängas tvätt och jag ska ta ner lite saker till källaren 🙂 gåstolen och babysittern bland annat! Sedan också tavlan och hyllan jag fick av Sofie 🙂

Dagens lista;

 • Hänga tvätt
 • Ta ner saker till källaren
 • Rensa bland sakerna jag vill sy och plocka ner resten jag inte hinner
 • Ta upp väska att packa i
 • Skriv lista om vad som ska packas!
 • Slå in paket till lördag
 • Sy gravid kudde
 • Sy om jeans till mig
  Börja planera för att sy baby gym
  Redigera video som ska upp idag 🙂

Men nu blir det nog att sova en stund för Min migrän börjar att ta över mitt stackars huvud nu! Hoppas att ni alla får en super bra dag 🙂 så ska jag vila lite innan jag ska ta tag i dagens to do!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s